Contact us on 0474 36 97 58 or info@fenavian.be

De Angus Grand Cru valt in de prijzen op SIAL

De Angus Grand Cru valt in de prijzen op SIAL
Melissa Augello

angus 1

De Angus Grand Cru sleepte een ‘prix d’innovation’ in de wacht tijdens de beurs van SIAL in oktober dit jaar.

Het Noord-Amerikaans Angus rundvlees afkomstig uit de staat Iowa wordt bij Ganda op ambachtelijke manier gezouten, gerijpt en gedroogd. Na minimum 10 maanden bekomen we een lekkernij met een fluweelzachte structuur. Het vlees van de met graan gevoede Iowa Angus runderen onderscheidt zich door zijn marmering en een fijne volle smaak. Ganda ham staat voor hoge kwaliteit in het produceren van droog gezouten ham. Jaren van testen met rundvlees heeft geleid tot deze pure lekkernij. Het gedroogd Angus rundvlees verraste menig consument en keukenchef tijdens verschillende proeverijen. Allen konden ze deze lekkernij naar waarde schatten.

Ook de juryleden van het innovatiecentrum van SIAL dachten er zo over en gaven de Angus Grand Cru een eervolle vermelding op de Innovatiestand. Niet enkel de smaak werd bekroond, maar ook de keuze van zuivere grondstoffen (clean label), het recept en de exclusieve en verkoopstimulerende verpakking.

Wenst u meer info over dit product? Contacteer ons via info@ganda.be of op 09/353.74.10.

Ganda Ham
Haenhoutstraat 210 9070 Destelbergen
T:09/353.74.10 F:09/353.74.25
info@ganda.be www.ganda.be

0 Reacties

Laat een reactie achter