Contact us on 0474 36 97 58 or info@fenavian.be

Attest noodzakelijke verplaatsing – verklaring kinderopvang

Attest noodzakelijke verplaatsing – verklaring kinderopvang
19/03/2020 Saskia

De nieuwe maatregelen zijn sinds deze middag van kracht, het MB is ondertussen gepubliceerd met daarin onze sector als essentiële sector.
Bezorg je werknemers de nodige attesten voor verplaatsingen en kinderopvang Attest noodzakelijke verplaatsingen Sinds deze middag zijn verplaatsingen enkel nog onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Professionele verplaatsingen en woonwerk-verkeer blijven mogelijk voor het werk dat niet via telewerk kan worden gedaan. Minister De Crem bevestigde in het journaal op VRT dat een attestering hiervoor noodzakelijk is. Bezorg het zeker aan uw werknemers.

Verklaring kinderopvang Daarnaast bevestigde de Nationale Veiligheidsraad dat kinderen van ouders die in een cruciale sector werken, waaronder de voedingsindustrie, beroep moeten kunnen doen scholen en kinderopvangcentra voor opvang van hun kinderen. De Veiligheidsraad bevestigt dat onze sector behoort tot de cruciale sectoren, kinderopvang voor de werknemers waarvan het werk niet via telewerk kan gebeuren moet dus gegarandeerd zijn. Laat je betrokken werknemers weten dat je ze hierin ondersteunt en dat het belangrijk is dat ze de instructies van het school opvolgen. Het is nog niet duidelijk of hiervoor een verklaring van de werkgever nodig is, we maakten voor alle zekerheid een model op.

attestation_deplacements_necessaires

verklaring_kinderopvang

attest_noodzakelijke_verplaatsingen_voeding

0 Reacties

Laat een reactie achter