Contact us on 0491 35 13 29 or info@fenavian.be

Nieuws

Nieuws

  • Thuisverbruik van vers vlees in België in 2013

    Vlees staat nog steeds hoog op het boodschappenlijstje van de Belg. Wel zien we het thuisverbruik van vers vlees de laatste jaren afnemen en dit vooral door een dalende aankoopfrequentie. In 2013 bedroeg de volumedaling 4,4%. Binnen vers vlees bleef in 2013 enkel het thuisverbruik van de vleesmengelingen op peil.…

    Lees meer
  • De Angus Grand Cru valt in de prijzen op SIAL

    De Angus Grand Cru sleepte een ‘prix d’innovation’ in de wacht tijdens de beurs van SIAL in oktober dit jaar. Het Noord-Amerikaans Angus rundvlees afkomstig uit de staat Iowa wordt bij Ganda op ambachtelijke manier gezouten, gerijpt en gedroogd. Na minimum 10 maanden bekomen we een lekkernij met een fluweelzachte…

    Lees meer
  • Brief van de Voorzitter

    Geachte heer, mevrouw, Beste Fenavian lid, Het was een bewogen jaar voor Fenavian. Het was hoog tijd om eens stil te staan en na te denken over Fenavian. Over de organisatie, de doelstellingen, de missie. Wat is Fenavian vandaag en wat moet ze morgen zijn ? Waar willen we naartoe,…

    Lees meer